A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

НУШ: відповідаємо на виклики

Дата: 06.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 15

      НУШ: відповідаємо на виклики

 

         05 травня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» розпочалися онлайн-навчання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради та Білицької селищної ради за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики».

        Актуальність Програми навчань визначається переходом закладів загальної середньої освіти до ІІ циклу початкової освіти, що передбачає зміни в організації освітнього процесу, зумовлені віковими особливостями розвитку учнів.

        Мета навчань: підвищення рівня професійних компетентностей вчителів початкових класів, необхідних для ефективної організації освітнього процесу в умовах реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти.

       Учителі разом з регіональними тренерами Колковою С.А., консультантом  КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» та Пелюхнею Л.В., заступником директора з навчально-виховної роботи ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», розглянуть чотири модулі: формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи; реалізація діяльнісного підходу у ІІ циклі початкової освіти; організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання; використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання. По закінченню навчань за Програмою учасники отримають сертифікати встановленого зразка.

      Педагоги працюватимуть у формі дистанційного навчання в синхронному та асинхронному режимі, зустрічатимуться під час онлайн-конференцій та виконуватимуть завдання у створеному віртуальному класі на платформі Googlсlass.

      У ході першої онлайн-зустрічі розглянули методичні рекомендації щодо організації формувального оцінювання навчальних досягнень учнів, порівняли формувальне та підсумкове оцінювання; ознайомилися з інструментами формувального оцінювання, організацією само- та взаємооцінювання.

     Навчаємося разом, вдосконалюємося, змінюємося … і творимо! Успіхів у навчанні, приємних вражень, нових ідей, миру та спокою в Україні!

 

                                                                                                           Підготувала Світлана Колкова

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень