A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Кобеляцька ЗОШ І-ІІ ступенів № 3 Кобеляцької міської ради отримала для шкільного харчоблоку обладнання  для зони миття рук.

Дата: 19.04.2021 13:49
Кількість переглядів: 40

Компанія  Biosphere Professional, яка є виробником товарів і засобів професійного призначення для клінінгу, гігієни, приготування їжі та сервірування столу, оголосила конкурс

для власників і працівників кафе, ресторанів, підприємств харчової промисловості. Але побачивши, яка кількість навчальних закладів прагне забезпечити комфорт та безпеку поколінню, що підростає, попри відсутність професійного обладнання, вирішили розширити коло переможців і обрали 5 навчальних закладів з різних куточків України.

Кухар Кобеляцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 Головня Ірина Леонідівна, дізнавшись про умови конкурсу із мережі Facebook, теж проявила активність і стала одним із переможців.  Вона отримала для шкільного харчоблоку чудовий приз – стильне, зручне і дуже актуальне обладнання для зони миття рук. Це диспенсер для рушників, диспенсер для мила, каністру мила, 4 пляшки дезінфекційного розчину,  3 пакунки паперових рушників, 2 пакунки серветок, сміттєві пакети.

Колектив школи щиро вдячний  за чудовий подарунок від бренду Tork і бажає  удачі і процвітання компанії Biosphere Professional.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень