A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 13:46
Кількість переглядів: 17

Любі діти! Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього.

Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.   

Сьогодні  поки на Україні лунають сирени повітряної тривоги – наші діти пишуть листи, вірші та малюють патріотичні малюнки для українських військових з побажаннями перемоги та проханням повернутися живими. Тож дозвольте щиро подякувати дітям, а також всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню миру. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей – навчає, піклується про дотримання прав та соціальний захист, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя.

Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.  Дорослі мають пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.   

Тож у день свята бажаю всім міцного здоров’я, миру, сонячних щасливих ранків, здійснення усіх мрій, задумів та бажань. І закликаю усіх дорослих сьогодні і кожного дня зігрівати теплом та любов’ю кожне дитяче серце!

 

         

З повагою,

начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради                                                  Наталія КОВАЛЬ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень