A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Проєкт Освіторія&Deltahost з технологічної підтримки шкіл "Прокачай школу"

Дата: 28.01.2021 13:24
Кількість переглядів: 13

Повідомляємо про можливість для закладів загальної середньої освіти взяти участь у проєкті з покращення доступу до якісної освіти «Прокачай школу»,

ініційованому телекомунікаційною компанією Deltahost у партнерстві з громадською спілкою «Освіторія».

Протягом 2021 року відібрані ініціаторами проєкту заклади загальної середньої освіти матимуть можливість отримати технологічні подарунки від компанії Deltahost (наприклад, інтерактивну дошку, ноутбук, планшет чи інший технологічний інструмент для навчання). Школи обиратимуться організаторами за розробленими критеріями. У межах проєкту щонайменше 12 шкіл протягом 2021 року отримають технологічні подарунки. Загальний кошторис подарунку для однієї школи становить 30 тисяч гривень. 

Прийом і відбір анкет здійснюватиметься до грудня 2021 року.

Участь у відборі можуть взяти всі школи, які заповнять анкети. Прийом анкет триватиме до 1 грудня 2021 року. Щомісяця обиратимуть одну школу. 

Покликання на анкету: https://cutt.ly/fjbsArx.

Актуальна інформація про перебіг проєкту буде піблікуватися на вебресурсах громадської спілки «Освіторія»: https://facebook.com/osvitoria.media, https://osvitoria.media/.

Для додаткових запитань чи уточнення деталей можна звернутися за номером телефону +380 95 469 58 39 або на електронну адресу: asm@osvitoria.org.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень