A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо Тригубенко Анжелу Іванівну, вчителя початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» з успішним проходженням Сертифікації - 2021

Дата: 16.12.2021 13:15
Кількість переглядів: 24

Відділ освіти Кобеляцької міської ради, Центр професійного розвитку педагогічних працівників щиро вітають Тригубенко Анжелу Іванівну, вчителя початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» із проходженням  Сертифікації  - 2021.  Анжела Іванівна успішно подолала всі етапи сертифікації та отримала сертифікат відповідно до Професійного стандарту «Вчитель початкових класів загальної середньої освіти».

Приємно відзначити, що педагогиня гідно продемонструвала свою професійну майстерність та практичні вміння у впровадженні у педагогічну діяльність сучасних підходів та технологій навчання. Зичимо Анжелі Іванівні міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки на благо України. Щасливої долі, родинного затишку, благополуччя і добра!

Дякуємо адміністрації опорного закладу за підтримку творчих педагогів. 

Довідково:

           Участь у сертифікації беруть учителі на добровільній основі. Метою сертифікації є виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями  та сприяють їх поширенню.

                     Сертифікація-2021 відбувалася у три етапи. Першим етапом було незалежне тестування – «ЗНО для вчителів». Наступним – самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності. Останнім етапом стало вивчення експертами практичного досвіду роботи учасників сертифікації, яке у цьому  навчальному році  проходило дистанційно.

                     Одним із важливих цьогорічних відмінностей у порівнянні з пілотною сертифікацією 2019 року стало відсіювання учасників після кожного з етапів: до кожного наступного переходили ті учасники, які вдало пройшли попередній. 

                     Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати надбавку в 20% до заробітної плати й зараховується як проходження чергової (позачергової) атестації педагогічним працівником з присвоєнням йому наступної категорії педагогічного працівника або підтвердженням наявної вищої категорії.

           Сертифікат дійсний три роки. Передбачається, що в майбутньому, з розвитком реформи НУШ, сертифікація замінить атестацію педагогів.

                     Запрошуємо вчителів початкової школи закладів загальної середньої освіти Кобеляцької громади до реєстрації та проходження сертифікації  у 2022 році.

   

           Колкова С.А.,  консультант Центру професійного розвитку педпрацівників

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень