A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

«Ціннісне ставлення до суспільства і держави»

Дата: 01.06.2020 12:54
Кількість переглядів: 37

13 березня 2020 р. на базі Кобеляцького районного методичного кабінету проведено заняття постійно діючого семінару-практиму для заступників директорів з виховної роботи, керівників шкільних методоб’єднань класних керівників 5-11 класів, педагогів-організаторів «Ціннісне ставлення до суспільства і держави».

Голова Кобеляцького суду Полтавської області Омельченко І.І., провела правовий діалог з учасниками заняття та широко розкрила питання вирішення правових проблем у закладах загальної середньої освіти, дала рекомендації щодо співпраці з правоохоронними органами та іншими службами.

Керівник постійно діючого семінару, заступник директора з виховної роботи ОЗ “Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара” Чуніхіна Н.В. провела практичну роботу в групах з теми: “Педагогічно-правові родзинки”, поділилася досвідом роботи щодо підготовки до огляду-конкурсу на кращу правоосвітню та правовиховну роботу в закладах загальної середньої освіти.

Методист районного методичного кабінету Городецька В.В. підвела підсумки проведення місячника правових знань, провела практичну роботу з теми: “День Європи в Україні”,  надала рекомендації  про проведення заходів до 75-ї річниці перемоги у радянсько-німецькій та Другій світовій війнах у закладах загальної середньої освіти.

Фото без опису



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень