A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

День Гідності та Свободи у закладах освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 23.11.2022 12:43
Кількість переглядів: 15

       З нагоди Дня Гідності та Свободи у закладах освіти громади відбулись тематичні заходи. У всіх гімназіях та ліцеях  проведені уроки гідності та мужності «Україна – країна гідності і свободи».

       Школярам розповідали про сучасну боротьбу українців – на Майдані, і у війні, про сучасних героїв, які віддають своє життя за Україну. Згадували героїв Небесної Сотні.

       У всіх закладах вчителі з учнями проводили різні заходи, віртуальні екскурсії, уроки позакласного читання, виховні години, дискусії… Ініціювали флешмоби «Гідність у моєму серці», переглянули відеофільми "Вистояли на Майдані - переможемо у війні!"

       Учні опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» Кобеляцької міської ради взяли участь в обласному патріотично – образотворчому конкурсі серед дітей шкільного віку Полтавської області «Самоврядування очима дітей» під назвою «Повертайся живим». Також надіслали на Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття» відеоролик «Козацька слава невмируща».

        У коридорах шкіл  та шкільних бібліотеках також розміщено пам’ятні стенди та  фото «Історія двох революцій у фото», адже діти від маленького мають знати і свою історію, і їхніх героїв.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень