A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Відбулося ЗНО з математики, української мови та літератури

Дата: 02.06.2021 12:26
Кількість переглядів: 12

       Учасники у вівторок, 1 червня, склали ЗНО з української мови та української мови та літератури. Для участі у двох тестуваннях зареєструвалися 435 учасники, не зявилися на пункти тестування – 79. Під час тестування жодних порушень не виявлено.

         Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.  Докладніше про умови участі у додатковій сесії – у відповідному розділі сайту УЦОЯО.

28 травня відбулося тестування з математики. На тестування основної сесії  було зареєстровано 436 учнів (330 учнів – профільний рівень, 106 – рівень стандарт). 

На тестування не з’явився 131 учасник, що становить 30%. Причиною такої явки є відміна обов’язкової державної підсумкової атестації у формі ЗНО. 

         Всі учасники були допущені, у жодного не виявлено підвищеної температури тіла та ознак распіраторних захворювань. На жаль, один учасник припинив виконання тесту достроково через наявність  при собі телефону, що суворо заборонено процедурою проведення ЗНО.   

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень