A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

З 11 по 12 квітня  2021 року  учителі трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ та Білицької ТГ працювали у творчих  майстернях своїх колег

Дата: 24.03.2021 12:19
Кількість переглядів: 21

З 11 по 12 квітня  2021 року  учителі трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ та Білицької ТГ працювали у творчих  майстернях своїх колег:

«Проєктна діяльність на уроках трудового навчання та технологій як чинник формування ключових компетентностей» ( Коджарова Н. В., учитель ОЗ «Білицька ЗОШ І-ІІІ ст.№1»), «Хрестоматія додаткових технологій для розвитку індивідуальних творчих здібностей учнів» (Омельченко Т.  М., учитель ОЗ «Кобеляцький ліцей №1), «Метричний контроль якості виробів» (Койнаш В.В., учитель ОЗ «Кобеляцький ліцей №1).

Змістовними та практично направленими були тренінгове заняття «Виконання конструкторського етапу проєктування» у сервісі Microsoft Word (Коджарова Н. В., ОЗ «Білицька ЗОШ І-ІІІ ст.№1»),  майстер-класи: «Виготовлення виробів в техніці оригамі з використанням геометричних фігур та їх властивостей» (Омельченко Т.  М., ОЗ «Кобеляцький ліцей №1), «Виготовлення прикраси для волосся» та «Робота на вимірювання за допомогою штангенциркулів» (Койнаш В.В., ОЗ «Кобеляцький ліцей №1).

Учителі професійно, цікаво, доступно знайомили колег зі своїми методичними посібниками, новими  проєктними технологіями, аналізували використання Microsoft Word у своїй діяльності, акцентували увагу на зростаючому попиті на STEM-професії.

Результат проведеної роботи - виготовлення учасниками заходу різних виробів: квітів у різних техніках, шпильок для волосся, журавликів, моделей в техніці оригамі, створення проєктів засобами Microsoft Word, готовність учителів  до роботи з вимірювальними приладами. 

Навчання проведено у режимі он-лайн за допомогою сервісу «Microsoft Teams». Організатор зібрання – Любов Хома, консультант КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради Полтавської області», яка акцентувала увагу вчителів на важливих питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень