A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Вітаємо вчителів початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» з успішним проходженням сертифікації

Дата: 23.12.2020 12:16
Кількість переглядів: 33

            Сектор освіти Кобеляцької районної державної адміністрації, Центр професійного розвитку педагогічних працівників щиро вітають учителів початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара»: Олійник Н.Б., Берюк Н.М., Мерчук В.М. з успішним проходженням сертифікації  - 2020.

 
            Педагоги успішно пройшли всі етапи сертифікації та отримали сертифікати відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів загальної середньої освіти». Це свідчить про те, що наші вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися. Приємно відзначити, що учасники сертифікації змогли гідно показати свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.
Зичимо нашим колегам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи та перемоги окрилюють вас на нові звершення та здобутки на благо України. Щасливої вам долі, родинного затишку, благополуччя і добра!
Дякуємо адміністрації опорного закладу за підтримку творчих педагогів. 

Довідково:
           Участь у сертифікації беруть учителі на добровільній основі. Метою сертифікації є виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню. 
              Сертифікація-2020 відбувалася за новим порядком. Першим етапом було незалежне тестування – «ЗНО для вчителів». Наступним – самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності. Останнім етапом стало вивчення експертами практичного досвіду роботи учасників сертифікації, яке у цьому  навчальному році  проходило дистанційно. 
              Одним із важливих цьогорічних відмінностей у порівнянні з пілотною сертифікацією 2019 року стало відсіювання учасників після кожного з етапів: до кожного наступного переходили ті учасники, які вдало пройшли попередній. 
              Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати надбавку в 20% до заробітної плати й зараховується як проходження чергової (позачергової) атестації педагогічним працівником з присвоєнням йому наступної категорії педагогічного працівника або підтвердженням наявної вищої категорії.
           Сертифікат дійсний три роки. Передбачається, що в майбутньому, з розвитком реформи НУШ, сертифікація замінить атестацію педагогів. 
              Запрошуємо учителів початкової школи району до реєстрації та проходження сертифікації  у 2021 році. Початок реєстрації з 18 по 31 січня 2021 року (наказ  Міністерства освіти і науки України №1522 від 04.12.2020 р.)


    
Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педпрацівників


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень