A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада з учителями трудового навчання та технологій ЗЗСО Кобеляцької ТГ

Дата: 19.09.2022 12:15
Кількість переглядів: 12

8 вересня 2022 року проведено методичну онлайн-нараду з учителями трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради з проблеми «Особливості викладання трудового навчання та технологій у 2022-2023 навчальному році».

Нараду провела Любов Хома, консультант Кобеляцького центру професійного розвитку педагогічних працівників.

У ході зібрання керівник професійної спільноти вчителів трудового навчання Лілія Волкова, учитель трудового навчання та технологій Придніпрянського ліцею, обговорила з педагогами методичні рекомендації щодо викладання трудового навчання та технологій у 2022-2023 навчальному році та поділилася ідеями складання навчальної програми з предмета на основі модельної програми для п’ятого класу НУШ.

Про етапи впровадження дистанційного навчання у ЗЗСО та використання інтерактивних підручників з технологій у 5 класі НУШ розповіла Любов Хома.

Досвідом роботи щодо викладання трудового навчання та технологій в умовах дистанційного навчання поділилися вчителі трудового навчання Олександр Брюх (ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара») та Валерій Телятник (Озерський ліцей).

Любов Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень