A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична онлайн-нарада з учителями української мови та літератури, зарубіжної літератури

Дата: 19.09.2022 12:11
Кількість переглядів: 15

09.09.2022 року проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду з учителями української мови та літератури, зарубіжної літератури «Особливості організації освітнього процесу на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури у ЗЗСО у 2022-2023 н.р. Оцінювання навчальних досягнень школярів у Новій українській школі. Алгоритм створення навчальних програм з української мови та літератури, зарубіжної літератури».

Організатор заходу – Світлана Левченко, директор КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників кобеляцької міської ради Полтавської області». Участь у ІМН взяла Ольга Коваленко, завідувачка відділу розвитку суспільних, гуманітарних та мистецьких дисциплін, методист української мови та літератури Полтавської академії неперервної освіти ім.М.В.Остроградського. На запити філологів, сформованих з опитувальника освітян Кобеляцької ТГ, методист ПАНО у своєму виступі акцентувала увагу філологів на питаннях оцінювання навчальних досягнень учнів 5-их класів, веденні ділової документації, методичних рекомендаціях щодо організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти з української мови та літератури у 2022-2023 навчальному році, особливостях організації дистанційного навчання.

Поле діяльності учителя-філолога щодо забезпечення наступності початкової та основної школи у викладанні української мови та літератури, зарубіжної літератури у своєму виступі окреслила Тетяна Донченко, учитель початкових класів ОЗ «Кобеляцький ліцей №1 Кобеляцької міської ради Полтавської області».

Досвідом роботи з питань розробки власних навчальних програм на основі модельних навчальних програм поділились освітяни ОЗ «Кобеляцький ліцей №1 Кобеляцької міської ради Полтавської області»: Анна Жукова, учитель української мови та літератури, та Ольга Бровко, учитель зарубіжної літератури, керівник професійної спільноти учителів зарубіжної літератури, яка також розглянула питання особливостей організації освітнього процесу на уроках зарубіжної літератури у 2022-2023 навчальному році.

Світлана Левченко, директор КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників Кобеляцької міської ради Полтавської області», рекомендувала колегам використовувати під час проведення уроків в умовах воєнного/післявоєнного стану матеріали психологічної скарбнички, підготовленої Світланою Льовіною, практичним психологом ОЗ

«Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень