A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 06.09.2022 11:51
Кількість переглядів: 23

05 вересня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради.

Нараду провела Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педпрацівників.

На зустріч була запрошена Льовіна С.О., практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара», яка наголосила на психологічних аспектах організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, важливості надання першої психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та поділилася зібраними матеріалами по проведенню психологічних хвилинок під час уроків та порадами для батьків.

У ході проведення заходу проаналізували навчально-методичну роботу за минулий 2021/2022 навчальний рік та спланували роботу спільноти на новий 2022/2023 навчальний рік, розглянули методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України, Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році, говорили про організацію дистанційного навчання у початковій школі, про роботу вихователів ГПД під час дистанційного навчання, проаналізували перелік навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі.

Пустовіт Л.М., керівник спільноти вчителів початкових класів, познайомила присутніх з аналізом моніторингового дослідження результатів навчання учнів 4-х класів НУШ, проведеного Інститутом модернізації змісту освіти у співпраці з Інститутом педагогіки НАПН України у травні 2021 р., зупинилась на типових помилках, допущених дітьми та надала рекомендації щодо роботи над ними.

Засідання пройшло організовано, за активної участі вчителів початкових класів усіх закладів освіти міської ради. Учасники онлайн-наради отримали кейс навчально-методичних матеріалів для планування та якісної організації діяльності у новому, 2022-2023 навчальному році.

Підготувала Світлана Колкова

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень