A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Крокуємо з НУШ у 5 клас

Дата: 22.04.2022 11:19
Кількість переглядів: 25

Крокуємо з НУШ у 5 клас. Мистецька освітня галузь

 

Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського проводить зустрічі педагогічних працівників у рамках Мистецьких студій. Щомісяця консультанти Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники професійних спільнот, учителі образотворчого та музичного мистецтва, інтегрованого курсу “Мистецтво” області збираються задля обговорення нагальних питань. Така зустріч відбулася 20 квітня 2022 року.

Учителі мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради стали учасниками засідання 3-ї  Мистецької студії  «Крокуємо з Новою українською школою у 5 клас» з проблеми «Оцінювання навчальних досягнень учнів з мистецтва: з досвіду вчителів пілотних шкіл», організованої Халецькою Л.Л., методистом Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського.

       У ході зустрічі педагоги отримали методичні рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів з курсу «Мистецтво» та обговорили такі питання:

  1. Що таке формувальне оцінювання?
  2. Особливості формувального оцінювання.
  3. Методи та інструменти формувального оцінювання.
  4. Техніки зворотнього зв’язку.
  5. Само- та взаємооцінювання.

Учасники заходу дійшли до спільної думки, що формувальне оцінювання має мотивувати, підтримувати й надихати учнів на успіх, саморозвиток і вдосконалення, вияв власних здобутків у навчальній діяльності та сприяти формуванню навичок застосування знань і умінь під час виконання практико орієнтованих завдань.

 

      

                                                                 Підготувала Світлана КОЛКОВА

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень