A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Методична нарада для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 21.09.2023 11:18
Кількість переглядів: 24

20 вересня 2023 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»  проведено методичну онлайн-нараду для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Кобеляцької міської ради з проблеми «Особливості організації освітнього процесу у закладах дошкільної освіти у 2023-2024 н.р.».

Нараду провела Колкова С.А., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників та Галь А.А., спеціаліст відділу освіти.

         На зустріч запросили Гулієву І.М., директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Кобеляцької міської ради», яка говорила про співпрацю закладів дошкільної освіти, раннє виявлення дітей з особливими освітніми потребами та їх психолого-педагогічний супровід під час освітнього процесу у закладі дошкільної освіти.

         Галь А.А., спеціаліст відділу освіти, звернула увагу учасників зібрання на організації інклюзивного навчання у закладі, педагогічній взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами, посадових обов’язках асистента вихователя та асистента дитини та роботі команди супроводу.

У ході проведення заходу Колкова С.А. обговорила такі питання:

- методичні рекомендації Міністерства освіти й науки України, Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році;

- організація та підтримка безпечного освітнього середовища;

- організація освітнього процесу у різних форматах і подолання освітніх втрат;

- партнерство у співпраці з батьками;

- про затвердження нового Положення про атестацію педагогічних працівників.

        Педагогічні працівники отримали доступ до навчально-методичних матеріалів наради для планування та якісної організації освітнього процесу.

 

                                                                          Підготувала     Світлана Колкова


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень