A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

30 жовтня стартує голосування за Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2020

Дата: 30.10.2020 11:06
Кількість переглядів: 13

       Цього року  подано 112 проєктів на #Шкільний_громадський_бюджет_Полтавської_області , з них 88 проєктів сіл та селищ і 24 проєкти міст. Від Кобеляцького району подано сім проєктів.


У Василівській ЗОШ І-ІІ ступенів мріють створити спортивний майданчик для воркауту. Реалізація проєкту спрямована на створення комфортних умов для заняття спортом дітей та молоді. Проєкт зареєстрований під номером 48, автор Ільченко  Альбіна.
        В опорному закладі «Кобеляцький ліцей № 1» бажають модернізувати харчоблок. З метою створення комфортних умови для організації правильного та раціонального харчування школярів планують придбати сучасну техніку та обладнання для шкільної їдальні. Автором проекту під номером 51 є Василенко Анастасія.
       У Шенгурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів планують удосконалити  спортивний майданчик, обладнавши його сучасним гумовим покриттям задля безпеки та уникнення дитячого травматизму на уроках фізичної культури та в позаурочний час. А також поставити огорожу, урни, лави для дозвілля молоді. Проєкт зареєстрований під номером 49 автор – Шевченко Тетяна.
Петренко Вікторія, учениця  Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.П. Біленка подала проєкт «Дитяча посмішка», реєстраційний номер 95. Відповідним проєктом передбачено створення зони дозвілля на шкільному подвір’ї, де діти можуть активізувати свою рухову діяльність і весело проводити час.
       У Дашківській ЗОШ І-ІІІ ступенів планують  оновити матеріально-технічну базу харчоблоку. Автором проекту “Благоустрій шкільної їдальні – збереження здоров’я дітей” є Нежива Софія, реєстраційний номер - 85.
       У Вільховатській ЗОШ І-ІІ ступенів планують створити сучасний комп’ютерний клас для використання комп’ютерного обладнання на уроках інформатики та в навчально-виховному процесі. Автором проекту номер 86 є Бражко Олександр.
       В Іванівській ЗОШ І-ІІІ ступенів планують створити зону відпочинку   «Modern break». Поява укомплектованої зони відпочинку дасть змогу учням відпочивати, релаксувати, отримуючи задоволення. Автором проекту є Мазур Олександр, реєстраційний номер – 53.
      Голосування триватиме до 14 листопада 2020 року. Тож бажаємо успіхів і  активної підтримки усіх ініціатив.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень