A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Онлайн-практикум для вчителів інформатики ЗЗСО Кобеляцької міської ради

Дата: 28.02.2023 11:01
Кількість переглядів: 15

    21 лютого 2023 року проведено онлайн-практикум для вчителів інформатики ЗЗСО Кобеляцької міської ради «Розв’язування задач ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій і  інформатики та завдань Міжнародного конкурсу з інформатики та комп'ютерної вправності «Бобер» у 2022/2023 н.р».

 Результати участі учнів ЗЗСО громади у інтерактивному Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерної вправності «Бобер» у 2022/2023н.р та ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та інформатики у 2022/2023 н.р. аналізувала Любов Хома, консультант Центру, організатор заходу. 

   Із завданнями ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та способами їх розв’язування  знайомила учасників зібрання Білокіз С. В., вчитель інформатики Світлогірського ліцею. Світлана Володимирівна запропонувала «Рецепт» успіху учнів на олімпіадах: «Запорукою успішного виступу учня  є його особиста мотивація».

   Сергій Телятник, вчитель інформатики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2», запропонував авторські підходи до вирішення завдань ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та інформатики та ознайомив присутніх із участю учнів опорного закладу в обласній інтернет-олімпіаді з інформатики.

   Досвідом щодо організації роботи з обдарованими дітьми із залученням їх до Міжнародного  конкурсу з інформатики та комп'ютерної вправності «Бобер» поділилася Наталія Варі, вчитель інформатики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2». Під час круглого столу вчителі дійшли спільної думки, що мотивований учень – успішний  учень.

                                                                                                        Підготувала Любов Хома

       

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень