A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

6-7 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти Кобеляцької міської ради

Дата: 08.04.2021 10:48
Кількість переглядів: 13

6-7 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти Кобеляцької міської ради, під час якого було розглянуто результати  діяльності 65-ти педагогічних працівників за міжатестаційний період.

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Головою атестаційної комісії, начальником відділу освіти міської ради Коваль Наталією Мефодіївною,  було зазначено, що відповідно до наданих результатів освітньої діяльності, всі педагогічні працівники відзначились фаховою та педагогічною майстерністю, зростанням цифрової грамотності, підвищенням рівня інформаційної та методичної компетентності (особливо під час карантинних обмежень), значними здобутками у видавничій справі та розповсюдженні позитивного педагогічного досвіду на електронних освітніх платформах, використанням сучасних інформаційних засобів для професійної орієнтації молоді, високим рівнем виховної роботи.

Отже, атестація для педагогічного працівника – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві. Бажаємо їм творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень