A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Спортивне життя Дитячої юнацької спортивної школи Кобеляцької міської ради

Дата: 12.09.2023 10:37
Кількість переглядів: 28

08 вересня 2023 р. в м. Полтава у конференц-залі стадіону ФК Ворскла відбулося розширене засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу Полтавщини з нагоди Дня фізичної культури та сорту в Україні, на якому були присутні: перший віце-президент Української асоціації футболу Анатолій Демяненко, голова громадської спілки «Асоціація футболу Полтавщини» Валерій Головко, виконавчий директор ГС «Асоціація футболу Полтавщини» Віктор Пожечевський. За вагомий внесок у розвиток футболу на Полтавщині подякою ГС «Асоціація футболу Полтавщини» був нагороджений начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради Дмитро Жуган. Директор Кобеляцької ДЮСШ Руслан Сабіров отримав  тренерську «D» ліцензію УАФ та з рук Анатолія Демяненка був нагороджений відзнакою Української асоціації футболу.

09 вересня 2023 року на міському стадіоні «Колос» відбувся II тур  Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги групи «Б» (жінки).

Зустріч відбулась у м. Кобеляки, де  приймали команду «Атекс». Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь наших футболісток, але на превеликий жаль у другому таймі рахунок зрівнявся і гра закінчилась нічиєю 2-2.

В наступному турі 18 вересня 2023 р. «Лідер» зустрічатиметься з командою «Сістерс», гра відбудеться в м. Одеса.

Від імені команди дякуємо всім задіяним службам, які були причетні до змагань та спрацювали на відмінно.

10 вересня 2023 року відбувся I тур ДЮФЛУ  Першої ліги серед команд юнаків 2007-2008 р.н., 2009-2010 р.н. Футбольний матч проходив у м. Кобеляки, на міському стадіоні «Колос», команда «Лідер» приймала команду «Восток» з м. Харків. Гра   хлопців 2007-2008 р.н. (тренер В. Білорибець), закінчилася з рахунком 4:1на користь суперників. Гол у ворота суперника забив  Біліченко Олександр. Гра   хлопців  2009-2010 р.н. (тренер С. Калитка) закінчилася нічиєю 0:0.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень