A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Завершено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у Кобеляцькій громаді

Дата: 27.12.2022 10:31
Кількість переглядів: 17

      З 19 листопада по 18 грудня 2022 року на базі опорних закладів «Кобеляцький ліцей №1 та № 2» проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у Кобеляцькій ТГ.

 

     ІІ етапу передував І етап (шкільний), який проходив у жовтні-листопаді  2022 року, учасників 1514 (минулого року - 1092). Переможці  І етапу представляли команду навчального закладу в ІІ етапі (12 предметних олімпіад, 119 учасників, що на 2 учасники більше, ніж минулого року).

    Оргкомітет, адміністрація та педагогічні колективи опорних закладів, експерти-консультанти, голови та члени фахових журі провели значну роботу щодо забезпечення проведення ІІ етапу олімпіад

     Серед ліцеїв найчисельнішими були команди ОЗ “Кобеляцький ліцей № 1” (39 учнів), ОЗ “Кобеляцький ліцей № 2” (32 учні), Озерський (14 учнів),  Іванівський (7 учнів), Дашківський та Шенгурівський ліцеї (по 6 учнів), гімназії представили по 2 учні, окрім Бродщинської (1 учень). Цього року свою команду у складі 4 учнів направив Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради.

       Призові місця вибороли 73 учні  ЗЗСО громади (минулого року-74), що становить 61,3% від загальної кількості учасників ІІ етапу. З них І  місць - 39, ІІ –  24 та ІІІ - 10. 

Найбільшу кількість призових місць (по 25) вибороли команди Кобеляцьких опорних закладів № 1 та №2 , Озерський - 6, як і минулого року, Іванівський – 4, як і минулого року .

   Педагоги Кобеляцької гімназії №3, Бродщинської та Василівської гімназій активізували роботу щодо підготовки учнів до участі у ІІ  етапі олімпіад, направивши по 2 учасники.

Найчисельнішими стали олімпіади з української мови і літератури - 18 учасників, англійської мови - 17, математики - 15, географії – 13, історії та  фізики — по10, інформаційні технології – 9, біології та трудового навчання – по 8 учасників, хімії – 6, правознавства - 5.

     Олімпіади відбулися з неухильним дотриманням законодавства України в частині дотримання заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, запобігання поширенню на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19. Під час повітряних тривог доводилося виконувати завдання у безпечніших місцях, ніж класні кімнати.

Результати ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад показали, що в освітніх закладах громади приділяється належна увага підготовці та вивченню базових дисциплін позапрограмового матеріалу, індивідуальній роботі із здібними учнями, формуванню творчої особистості, розвитку критичного та логічного мислення, не дивлячись на дистанційну форму навчання.

   Тож побажаємо успіхів, оптимізму та віри у власні знання команді учнів та їх наставників, які будуть представляти нашу громаду в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

      Про результати участі у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів можна дізнатися на вебсайті відділу освіти Кобеляцької міської ради на сторінці Кобеляцького центру  професійного розвитку педагогічних працівників у розділі «Олімпіади, конкурси» за покликанням

 

https://kblk-osvita.gov.ua/olimpiadi-20222023-nr-10-28-11-22-11-2022/

Л.Хома, консультант Центру

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень