A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Ключ до всіх змін в освіті – учитель

Дата: 03.11.2022 10:23
Кількість переглядів: 20

Освіта – це найпотужніша зброя, аби змінити світ

Нельсон Мандела


28 жовтня 2022 року Світлана Левченко, директор КУ «Кобеляцький ЦПРПП», завітала на екскурсію до Хабу Освіторії, місця для українських учителів та батьків, де можна дізнатися про нове в освіті, відвідати цікаву подію, покреативити, надихнутися. В історичній будівлі в центрі міста Києва розміщені тренінговий центр, відведено аудиторії для коворкінгу, лекторію, тренінгу, спілкування спільнот освітян, для подій батьків та дітей, вільного спілкування та втілення ідей, для менторської підтримки, сертифікованого навчання вчителів, освітніх фестів.
«Освіторія» - неприбуткова громадська спілка, яка допомагає вчителям навчатися та надає доступ до якісної освіти малозабезпеченим дітям. Її очолює Зоя Литвин, яка водночас є засновницею «Освіторія. Медіа» та Новопечерської школи

Команда «Освіторії» допомагає змінювати і розвивати освіту в Україні: створює інноваційні школи та програми для розвитку, безкоштовні онлайн-платформи та курси. Їхня ідея – щороку відзначати найкращих педагогів «Нобелівкою», премією для вчителів –новаторів Global Teacher Prize Ukraine.

Освітянам Кобеляцької ТГ подаровано сучасні видання книг «Освіторії»:
«Освіторія special 2021-2022», «Як не збожеволіти від батьківства». Впевнена: освітяни Кобеляччини після ознайомлення із найкращим педагогічним досвідом від практиків, з останніми методичними та психологічними новинами можливостей для професійного зростання отримають заряд натхнення та вкотре захопляться нашою найважливішою, найпотрібнішою, найкращою у світі учительською роботою.

Хаб Освіторії точно треба побачити на власні очі, бо #ВчителіВажливі
Світлана Левченко, директор Кобеляцького ЦПРПП


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень