A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Нарада з учителями фізичної культури та Захисту України ЗЗСО Кобеляцької ТГ

Дата: 13.09.2022 10:20
Кількість переглядів: 12

7 вересня 2022 року проведено методичну онлайн-нараду з учителями фізичної культури та Захисту України закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради з проблеми «Особливості викладання фізичної культури та Захисту України у 2022-2023 навчальному році».

Любов Хома, консультант Центру, ознайомила присутніх із підсумками роботи спільнот вчителів фізичної культури та Захисту України громади за 2021-22 н.р. та етапами реалізації ідей Концепції НУШ у Кобеляцькій ТГ.

У ході зібрання керівники професійних спільнот: Борис Андронов, учитель фізичної культури та Олег Данко, вчитель Захисту України з ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», обговорили з педагогами методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури та Захисту України у 2022-2023 навчальному році.

Сергій Євсеєнков, учитель фізичної культури ОЗ «Кобеляцький ліцей №2», поділився ідеями складання навчальної програми з предмета на основі модельної програми для п’ятого класу НУШ.

Вчителі обговорили виступ Віктора Поліщука, вчителя Захисту України Нововолинського ліею №8, модератора робочої групи щодо змін в окремих навчальних програмах для шкіл.

Про етапи впровадження дистанційного навчання у ЗЗСО та використання матеріалів сайту Інституту модернізації змісту освіти розповіла Хома Л.В.

Досвідом роботи щодо викладання фізичної культури в умовах дистанційного навчання поділився Сергій Євсеєнков.

Підготувала Любов Хома

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень