A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Організація роботи працівників психологічної служби закладів загальної середньої освіти Кобеляччини у 2022-2023 н.р.

Дата: 26.09.2022 10:17
Кількість переглядів: 37

23 вересня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» для працівників психологічної служби закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради проведено інструктивно-методичну нараду «Організація роботи працівників психологічної служби Кобеляччини у 2022-2023 н.р.».

Під час наради опрацьовано такі питання:

  • Завдання психологічного забезпечення освітнього процесу у 2022-2023 н.р. та в умовах війни. Актуальні нормативно-правові документи з питань організації діяльності працівників психологічної служби у системі освіти. Обласна інформаційна база ефективних розробок для роботи практичних психологів, соціальних педагогів (зокрема, контент обласного репозитарію, програми переможців Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у 2021-2022 н.р) (Колкова С.А., консультант Центру)
  • Методичні рекомендації щодо планування роботи практичного психолога. Наповнюваність сторінок працівників психологічної служби на сайтах закладів освіти (Льовіна С.О., практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені О. Гончара», керівник спільноти).
  • Завдання соціально-педагогічного патронажу у 2022-2023 н.р. та в умовах війни. Турбота про психічне здоров’я дітей, які пережили психотравмуючі події. Корисні посилання для педагогів (Алексенко О.В., соціальний педагог ОЗ «Кобеляцький ліцей №1»).
  • У ході проведення заходу проаналізували навчально-методичну роботу за минулий 2021/2022 навчальний рік та спланували роботу спільноти на новий 2022/2023 навчальний рік, окреслили проблемні питання діяльності у новому навчальному році та професійні ресурси на їх вирішення, поділилися власним досвідом психологічної допомоги в умовах війни, узагальнили потреби у професійному розвитку та підтримці, домовилися про подальшу співпрацю.

Учасники онлайн-наради отримали кейс навчально-методичних матеріалів для планування та якісної організації діяльності у новому, 2022-2023 навчальному році (посилання на матеріали наради

https://drive.google.com/drive/folders/1FtOuHOl1oyLrBXeydPD3qoEryjCG_urY?usp=sharing

Матеріали обласної наради розміщені за покликанням:

https://cutt.ly/ACkDiQK

Методичні рекомендації щодо діяльності психологічної служби у системі освіти у 2022-2023 н.р. за покликанням:

https://cutt.ly/pX6Ekvn

Світлана Колкова, консультант Центру

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень