A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Інструктивно-методична нарада для вчителів математики, фізики та астрономії

Дата: 09.09.2021 10:13
Кількість переглядів: 14

 2 вересня 2021 року проведено інструктивно-методичну нараду у режимі он-лайн за допомогою сервісу «Microsoft Teams» для вчителів математики, фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ.

Організатор зібрання - Любов Хома, консультант Кобеляцького центру професійного розвитку педагогічних працівників. У своєму виступі вона аналізувала результи участі учнів та вчителів у конкурсах, ЗНО 2021, акцентувала увагу на важливих завданнях щодо вдосконалення професійної майстерності педагогів громади у 2021-2022 навчальному році та питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників при ПОІППО імені М. В. Остроградського.

Надія Гречишко, вчитель математики  Орлицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Володимир Дегтяр, вчитель фізики Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомили колег із особливостями викладання математики, фізики та астрономії у 2020/2021 навчальному році.

Тамара Климань та Сергій Телятник, учителі математики та фізики ОЗ «Кобеляцький ліцей №2», розповіли про особливості викладання математики та фізики в рамках навчального проєкту «Інтелект України», до якого залучені учні 5 класу названого закладу.

Людмила Добряк, учитель математики Кобеляцької ЗОШ І-ІІ ст.№3, ознайомила з особливостями організації дистанційною навчання та використанням електронних журналів та щоденників в рамках проєкту «Нові знання».

Під час наради обрано керівника педагогічної спільноти вчителів математики  Надію Гречишко (Орлицька ЗОШ І-ІІІ ст).

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень