A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

15 лютого – 33-тя річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 16.02.2022 10:11
Кількість переглядів: 25

15 лютого 2022 року учні та вчителі закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ю річницю виведення військ з Афганістану.

      Для здобувачів освіти організовано та проведено  тематичні уроки та лекції з історії війни в Республіці Афганістан. Також були сплановані та проведені заходи роз’яснювального характеру: тематична виставка літератури, статей, історичних документів на висвітлення подій бойових дій на території Республіки Афганістан «Чорна тінь Афганістану», інформаційно-просвітницькі години для учнів 2-4 класів    «Їх молоде  життя  обірвала  Афганська війна»; тематичні виховні години для учнів 5-11 класів: «Крізь пекло Афганської війни», «Ціна чужої війни», «Час і досі не загоїв рани», «Сторінками історії.

        З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку.

        Нехай завжди над нами буде мирне небо!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень