A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Актуальні питання організації виховного процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році

Дата: 05.10.2023 10:09
Кількість переглядів: 89

 04 жовтня 2023 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулася інструктивно-методична онлайн-нарада «Актуальні питання організації виховного процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році».

 

      Учасники наради: заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори закладів загальної середньої освіти.

     Під час зустрічі були розглянуті питання:

Методичні рекомендації з питань організації виховної діяльності в закладах загальної середньої освіти Полтавської області у 2023-2024 навчальному році (Колкова С.А., консультант КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»);

Виховні втрати. Шляхи подолання виховних втрат (Чуніхіна Н.В., заступник директора з виховної роботи ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара»).

       Досвідом роботи щодо співпраці у закладі освіти заступника з виховної роботи, педагога-організатора та практичного психолога поділилася Крамаренко О.В., практичний психолог Придніпрянського ліцею Кобеляцької міської ради.

     У ході заходу обговорили питання впровадження національно-патріотичного виховання, діяльності учнівського самоврядування, виховання здорового способу життя, надання першої психологічної підтримки, організації роботи з батьками та вивчення і популяризації кращих педагогічних практик.

     Для педагогічних колективів закладів освіти нині актуальним є питання об’єднання зусиль педагогічної та батьківської громадськості щодо захисту прав та свобод дітей та молоді, оволодіння школярами цінностями та моделями поведінки, які складають основу світової культури.

     Педагоги отримали доступ до навчально-методичних матеріалів наради для планування та якісної організації виховного процесу.

 

                                                                                            Підготувала Світлана Колкова


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень