A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2023 09:56
Кількість переглядів: 75

Дорогі діти, учні, вихованці! Шановні освітяни і  батьки! 

 Прийміть вітання з Днем знань та з початком нового навчального року!  Вдруге ми розпочинаємо  навчальний рік в умовах воєнного стану. Тому найбільше і найщиріше моє побажання всім нам - найшвидшої Перемоги над ненависним агресором рф, а учасникам освітнього процесу - берегти себе, своїх рідних, близьких і бути здоровими!  У цей день  вітаю всіх, хто розбудовує освіту Кобеляцької громади, поєднуючи добрі справи на навчальному, трудовому і волонтерському фронтах! 

Дорогі діти!

Ви розпочинаєте навчальний рік по-різному: хто в  затишних класах, кабінетах і групах, хто вдома, а хто за кордоном. Памятайте, що сьогодні Збройні Сили України роблять  все можливе, щоб ви навчалися. Педагоги докладають всіх зусиль, щоб ви в цей складний час здобували якісну освіту,  були  гідними громадянами і справжніми патріотами нашої України. Тож навчайтесь відповідально, розвивайте свої здібності і таланти! 

Шановні педагоги!

Дякую вам за звитяжну і творчу працю! Вірю в те, що разом ми зробимо все, щоб освіта Кобеляччини й надалі була найкращою!

Шановні батьки!

З великою вдячністю і незмінною повагою сподіваюся на вашу підтримку і плідну співпрацю! Хай цей навчальний рік принесе в  життя кожної родини спокій, мир і щастя, здоровя, добробут і благополуччя!  

З новим навчальним роком !

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою, начальник відділу освіти Дмитро ЖУГАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень