A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Кожен працівник закладу освіти матиме змогу безоплатно вакцинуватись і захистити себе від COVID-19

Дата: 20.05.2021 09:31
Кількість переглядів: 9

“Захист освітян від коронавірусу є пріоритетом для Міністерства освіти і науки України. Дякую оперативному штабу МОЗ з протидії вакцинокерованим інфекціям, який підтримав нашу позицію щодо пріоритетності імунізації працівників сфери освіти. Для нас дуже важливо захистити працівників і розпочати новий навчальний рік у безпеці. Хочу наголосити, що вакцинація є добровільною”, — наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет https://t.me/SerhiyShkarlet/187.

З 14 квітня мають змогу вакцинуватись освітяни, які проводять ЗНО-2021, а з наступного тижня розпочнеться вакцинація всіх інших працівників сфери освіти.

378 тисяч доз вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech з 473 850 доз, які отримає Україна до кінця цього тижня в межах глобальної ініціативи COVAX, буде виділено на щеплення першою та другою дозами для 189 тисяч працівників сфери освіти.

Решту освітян щеплюватимуть вакцинами з нових постачань.

Вакцинація — найефективніший спосіб захистити себе від COVID-19 чи важкого перебігу хвороби.

Запишіться на вакцинацію, щоб повернутись до звичного освітнього процесу.

Про алгоритм запису bit.ly/3wdzKG1, який діє незалежно від того, хто є засновником закладу освіти, та роль освітніх управлінців у цьому процесі читайте на інфографіці.

Детальна інформація про особливості вакцинальної кампанії, типи вакцин та відповіді на поширені запитання — на vaccination.covid19.gov.ua або за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

Довідково.

COVAX uni.cf/3u3tH5v — глобальна ініціатива з пришвидшення виробництва вакцин від COVID-19 і забезпечення їх рівномірного розподілу у всьому світі. Роботу COVAX координують Глобальний альянс з вакцин та імунізації (GAVI bit.ly/3yiNFfF), ВООЗ bit.ly/3hB6HIe та Коаліція з питань інновацій для готовності до епідемій (CEPI bit.ly/3fnPEqy), а ЮНІСЕФ uni.cf/3u3tH5v взаємодіє з виробниками та партнерами щодо закупівель та логістики вакцин від COVID-19.

#Вакцинація

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень