A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Міжнародне заняття доброти в закладах дошкільної освіти

Дата: 10.03.2023 09:30
Кількість переглядів: 20

       З 01.03 по 07.03.2023 року заклади дошкільної освіти Кобеляцької міської ради долучилися до ІІ Міжнародного «Заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), проведеного Благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа».

      Захід організовано з метою покращення психологічного стану у дітей під час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин і присвячений котикам і собачкам.

      Заклади дошкільної освіти заповнили заявки на участь, провели «Заняття доброти» та надіслали фотозвіти. Вихованці наших закладів стали учасниками цікавих інтегрованих занять, квестів, ігор, подорожей, казок. Діти були лікарями-ветеринарами, які лікували тварин; будівельниками, що майстрували будиночки для котиків та собачок; грали в рольові та сюжетні ігри; розігрували інсценізації казок, малювали та ліпили тварин.

      У ході занять педагоги познайомили  дітей з правилами безпечної поведінки з тваринами; розширили знання про домашніх улюбленців та їх значення для людини; формували відповідальне відношення до особистої безпеки; з`ясовували значення терміна «волонтери тварин»; виховували  любов до тварин, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

      Дякуємо за активну участь у «Занятті доброти» педагогічним працівникам Вільховатського ЗДО «Дзвіночок», Орлицького ЗДО «Капітошка»,  Кобеляцького ЗДО №1 «Світлячок»,  Канавського  ЗДО «Калинка»,  Перегонівського ЗДО «Сонечко»,  Кобеляцького ЗДО №2 «Золотий півник».

     Шановні педагоги! Ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізналися про правила поводження з тваринами, тому долучайте їх до Міжнародного «Заняття доброти». 

     Дорогі діти! Згадайте, що тварини так само, як і люди, відчувають біль, страх та радість. Тому ми маємо поважати їхні права, піклуватися про них.

Дбайте про своїх чотирилапих друзів!

Більше фото за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1VxXjDiSIYE7HKlFjCIIq7TgxkmHWH1zY?usp=share_link

                                                                                                    Підготувала     Світлана Колкова

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень