A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Фінальні змагання Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Полтавської області

Дата: 06.12.2022 09:27
Кількість переглядів: 19

29 листопада в  м. Лубни відбулися фінальні змагання Чемпіонату дитячо-юнацької  футзальної ліги Полтавської області серед команд юнаків 2011 р.н. До фіналу потрапили 4 команди: ДЮСШ м. Лубни, ДЮСШ м. Миргород, ДЮСШ м. Кобеляки (тренер С. Калитка), ДЮСШ «Молодь» м. Полтава. Змагання пройшли за коловою системою. Кобеляцькі футзалісти в першій грі з командою суперників з ДЮСШ «Молодь» м. Полтава зіграли з рахунком 2:8. Другу гру програли 1:9 команді з ДЮСШ Лубни. В третій грі вибороли перемогу у команди з ДЮСШ з м. Миргород з рахунком 0:3. За результатом ігор команда ДЮСШ Кобеляки зайняла 3 місце. Кращим гравцем змагань було визнано Попругу Петра.

01 грудня в м. Лубни відбулася фінальна частина V Гімназіади Полтавщини з футзалу серед команд юнаків 2006-2007р.н. як ми вже повідомляли команда школярів Кобеляцької громади також потрапила до фіналу  (тренер В.Білорибець).

Участь взяли вісім кращих команд області, переможці зональних змагань. Вони були за жеребом розподіленні на дві підгрупи . Команда кобеляцьких юнаків опинилася в підгрупі з командою з м. Лубни, м. Зінькова, с. Сергіївки. Результати поєдинків Лубенська ТГ – Кобеляцька ТГ 2:1, Зіньківська ТГ – Кобеляцька ТГ 2:1, Сергіївська ТГ – Кобеляцька ТГ 3:2,посівши 4 місце у своїй групі здобули право грати за 7-8 місце. У матчі за 7 місце боролися з командою з Козельщинської ТГ, результат гри 2:0 на користь наших юнаків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень