A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Шляхи підвищення якості математичної освіти

Дата: 06.12.2021 09:26
Кількість переглядів: 13

 10-19 листопада 2021 р. року для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради проведено 30-годинний тренінг в режимі онлайн.

Відповідальна за проведення заходу Хома Л.В., консультант КУ «Кобеляцький  центр  професійного розвитку педагогічних працівників». Заняття проводили тренери - вчителі математики   Климань Т.М.(ОЗ «Кобеляцький ліцей №2»),  Гречишко Н.В. (Орлицька ЗОШ І-ІІІ ст.), які були закріплені за окремими   закладами загальної середньої освіти.

Тренери   професійно, цікаво, доступно знайомили колег із використанням веб-ресурсів в освітньому процесі та математики зокрема, методами пропагування та підняття інтересу  учнів до предмета, створенням проблемних ситуацій на уроках, формами та методами роботи з обдарованими дітьми на прикладах розв'язування геометричних задач.

Учителі математики вчилися  створювати якісні тестові завдання з використанням хмарних технологій, розвязували рівняння з параметрами, дали відповіді на питання: параметр це просто чи складно?  

Учасники заходу познайомилися з поняттями та основними стратегіями розбудови інклюзивного освітнього середовища.

Хома Л.В. наголосила на  важливості створення умов для безбар’єрного навчання у ЗЗСО, про що зазначено в контексті українського законодавства.  

 

 

                      Любов Хома

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень