A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Особливості викладання фізичної культури та предмета «Захист України» у 2023-2024 навчальному році

Дата: 21.09.2023 09:18
Кількість переглядів: 88

12 вересня 2023 року проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду вчителів фізичної культури та предмета «Захист України» закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради з проблеми «Особливості викладання фізичної культури та предмета «Захист України» у 2023-2024  навчальному році».

  • . Любов Хома, консультант Кобеляцького ЦПРПП, підвела підсумки участі команд учнів ЗЗСО у змаганнях та конкурсах у 2022-2023 н.р. та ознайомила учасників наради  з особливостями викладання предметів  в умовах дистанційного навчання за час воєнного стану у 2022-23 н.р. . Консультант акцентувала увагу колег на:
  • нормативно-правовому забезпеченні викладання предмету «Захист України» та фізичної культури  (стратегії та закони України, листи Міністерства освіти і науки України; укази Президента та постанови Кабінету Міністрів України; накази Міністерства освіти і науки України та накази Міністерства оборони України);
  • результатах вивчення стану викладання предмета «Захист України» управлінням Державної служби якості освіти у ЗЗСО Полтавської області;
  • аналізі матеріальної бази кабінетів «Захист України» та оснащенні спортивним інвентарем ЗЗСО, кількісному та якісному складі вчителів професійних спільнот.

Обговорено методичні рекомендації щодо особливостей викладання предмета «Захист України» та фізичної культури у ЗЗСО у 2023-2024 н.р. (Андрій Прохор, учитель «Захисту України» Шенгурівського ліцею; Борис Андронов, учитель фізичної культури ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», керівник спільноти вчителів).

Юрій Алексенко, вчитель фізичної культури Кобеляцької гімназії №3, поділився досвідом щодо особливостей викладання освітньої галузі «Фізична культура» в класах НУШ базового рівня. 

        Андрій Мороз, вчитель фізичної культури ОЗ «Кобеляцький ліцей №2», акцентував увагу присутніх на особливостях оцінювання навчальних досягнень учнів з фізичної культури в 5-6 класах та заповнення сторінок журналу та свідоцтва досягнень учнів, які навчалися за програмою Нової української школи

Учасники стільнот обговорили участь учнівських команд ЗЗСО у змаганнях Гімназіади Кобеляцької міської ради та отримали доступ до кейсу документів для використання в роботі. 

 

Любов Хома, консультант Центру

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень