A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання

Дата: 18.05.2022 08:51
Кількість переглядів: 22

17 травня 2022 року на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулося онлайн-навчання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти.

У ході зібрання присутні розглянули та обговорили найбільш актуальні питання з організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти.

        На зустріч була запрошена Льовіна С.О., практичний психолог ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара». Світлана Олександрівна говорила про трирівневу модель підтримки дітей з особливими освітніми потребами, адаптацію основних компонентів освітнього процесу та надала  методичні рекомендації щодо роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП.

       Колкова С.А., консультант Центру, наголосила на важливості психологічної та соціально-педагогічної підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

        По завершенню заняття вчителі пройшли онлайн-тести та отримали кейс навчально-методичних матеріалів для організації освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання.

 

       

                                                                                                               Підготувала Світлана Колкова

 

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень