A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Відбулася робоча зустріч з колегами освітянами

Дата: 02.03.2023 08:49
Кількість переглядів: 28

    1 березня 2023 року колеги з Царичанської громади: начальник відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради Китайгора Сергій, директор Царичанського ліцею Рашевська Таїсія та головний спеціаліст відділу  комунальної власності, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Десятерик Олена, завітали до відділу освіти Кобеляцької міської ради для обговорення питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану в форматі змішаного навчання.

    Начальник відділу освіти Кобеляцької міської ради Жуган Дмитро та головний спеціаліст Масич Наталія ознайомили гостей із особливостями освітнього процесу у нашій громаді.

     Заступник міського голови Стаднікова Олена зауважила, що питання надання якісних освітніх послуг в умовах дистанційного та змішаного навчання знаходиться на особливому контролі. Освітяни громади мають свої напрацювання і застосовують різні форми та методи, враховуючи можливості кожного закладу.

    Своїм досвідом поділилися Пелюхня Ліна,  в.о. директора ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара». Вона презентувала роботу школи з використанням сайту закладу освіти, а також організацію навчання в змішаному/дистанційному форматі та особливостями розкладу занять.  Постольник Яків, директор ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», поділився особливостями організації навчання в його закладі освіти, провів екскурсію до протирадіаційного укриття.

   У ході зустрічі наші гості отримали відповіді на питання, які необхідно вирішити для організації навчання в форматі офлайн.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень