A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Шляхи підвищення якості математичної освіти

Дата: 06.11.2020 08:49
Кількість переглядів: 11

З 26 по 30 жовтня  2020 року для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Кобеляччини проведено 30-годинний тренінг в режимі онлайн.


Відповідальною за проведення заходу була Хома Л.В., методист Кобеляцького райметодкабінету. Заняття проводили тренери - вчителі математики Білокіз С.В.(Світлогірська ЗОШ І-ІІІ ст.), Жовтяк О.С. (ОЗ «Білицька ЗОШ І-ІІІ ст.№1»), Климань Т.М.(ОЗ «Кобеляцький ліцей №2»), Лящевська Н.І (Орлицька ЗОШ І-ІІІ ст.), які були закріплені за окремими навчальними закладами.
Тренери   професійно, цікаво, доступно знайомили колег із новими інформаційними цифровими технологіями, аналізували використання Web-технологій для організації онлайн конференцій під час дистанційного навчання та їх налаштування; елементами білінгвального і змішаного навчання в умовах сьогодення та особливостями його організації; акцентували увагу на зростаючому попиті на STEM-професії; аналізували результати дослідження PISA та рекомендації до підготовки учнів до PISA 2021; зосереджували увагу на особливостях підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Вчителі математики вчилися складати тести, форми та колективні презентації на різних платформах, проходили їх самі, розв’язували олімпіадні задачі, задачі з параметром, на екстремум та різні способи їх розв’язування, окремі задачі з планіметрії та стереометрії, опановували ази фінансової грамотності, працювали з графічним калькулятором DESMOS, знайомились із методом “зефірної інженерії.”
Результат проведеної роботи - готовність учителів математики до організації дистанційного навчання та підвищення рівня математичної грамотності учнів. Щоб кожного дня формула успіху дозволяла з вдячністю згадувати вчорашній день, потрібно  впевнено дивитись у день завтрашній.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень