A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Новини спорту

Дата: 15.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 16

         08 вересня 2021 року в м.Кропивницький, відбувся всеукраїнський фестиваль з футболу серед дівчат 2011 р.н. та молодші.Участь взяло шість команд, які були розділені на дві групи. Наші наймолодші дівчатка представляли Полтавську область.

Першу гру виграли (6-4) у однолітків з Дніпропетровської області, у другій грі також здобули перемогу (3-1) над футболістками з Херсонської області. У грі за перше місце святкували перемогу (4-2) над миколаївськими дівчатками. Та фестиваль не визначав місця команд, і всі учасники отримали медалі та подарунки від Асоціації футболу України. Діти отримали задоволення від проведеного часу на спортивній базі ФК «Кривбас». У перервах між іграми працювали для них аніматори, нагородження проведено за участі президента ФК «Кривбас» та представників Асоціації футболу України. Участь наших юних футболістів відбулася за рахунок Асоціації футболу Полтавщини.    

               07-09 вересня в м.Полтава відбувся Всеукраїнський турнір з футболу “Poltava football cup серед юнаків 2010 р.н. Всього змагалось 12 команд. Команда «Лідер» (тренер В.Білорибець) першу свою гру виграли (6-1) у команди «Нива» смт.Кошманівка, в другій грі поступились 0-10 полтавській «ЗОШ №38-2», наступну гру виграли (2-0) у полтавської «Шеріф Вайт». А в грі за п’яте місце здобули переконливу перемогу (5-1) над «Шеріф Грін» з м.Полтава. Кращим гравцем у нашій команді став Мурейко Богдан.  

         12 вересня 2021 року у с.Нижні Млини, на стадіоні  «Ворскла-Зміна» відбувся 4 тур Чемпіонату України Першої ліги з футболу серед жіночих команд, між місцевою «Ворсклою» та Кропивницькою «Багірою». В стартовому складі вийшли наші дівчата: Вікторія Дубина, Юлія Максимчук, Руслана Захарченко, Юлія Поберій, Анастасія Середа, а на заміну виходили Вікторія Савченко та Оксана Хруль. Розпочали наші дівчата досить впевнено заволоділи ініціативою, а забити перший гол змогли наприкінці першого тайму. В другому таймі забили ще два м’ячі (третій м’яч забила Юля Поберій), та не змогли вдержати рахунок (3-0), пропустили один м’яч і в підсумку 3-1 та маємо другу перемогу і 6 залікових балів. Наступна зустріч відбудеться 18 вересня 2021 року о 14 годині, у м.Верхньодніпровськ з командою  «Дніпро-1» м.Дніпро.

               

                                           Директор ДЮСШ                               Руслан САБІРОВ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень