A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

За проєктом «Роботизований зернозбиральний комбайн» команди "ByteBots" Шегурівського ліцею майбутнє Кобеляцької ІТ – громади

Дата: 29.05.2023 08:33
Кількість переглядів: 20

Завершено конкурс «МОЯ ІТ – громада 2023», який проводиться щорічно у сфері IT, організований агропромхолдингом "Астарта-Київ". У ньому змагаються різні шкільні команди з усієї України, демонструючи свої навички і креативність у розробці програм та в сфері робототехніки. Цього року було подано 66 заявок. Професійне журі перевірило всі отримані роботи і відібрало 22 команди –фіналістів з категорії Junior Scratch Developer (5 команд), з категорії Game (8 команд), з категорії Education (6 команд),  з категорії Robototech (3 команди).

Команду Кобеляцької ТГ представляли учні Шенгурівського ліцею у категорії Education Robototech. Вдало виконана робота «Роботизований зернозбиральний комбайн» посіла ІІ місце в даній категорії. Команда "ByteBots" підготувала проєкт, який вимагав творчого мислення, глибоких знань, співпраці, та продемонструвала бачення нашої громади через 20 років. Здобувачі освіти показали високий рівень знань та навичок у розробці програмного забезпечення і використанні сучасних технологій, проявили здатність ефективно працювати в команді, спілкуватися та обмінюватися ідеями, що є ключовими аспектами успіху в сучасному світі IT.

Тож вітаємо керівника гуртка  Віталія Колінька, вчителя інформатики ліцею, та учасників команди Ростиславу Науменко, Олександру Сліпко, Дар'ю Пилипів, Поліну Москалець та Поліну Калакуцьку, членів гуртка "Робототехніки", та всім, хто працював над проєктом та підтримував його!

 Відеопроєкт можна подивитися  за покликанням https://drive.google.com/file/d/15jgbwvINmXbEhIY6MgW75c5GW7wM_dCc/view?usp=drivesdk та  презентацію https://drive.google.com/file/d/1H0CIfb9HXHsF6niWxR047l4hR7rbsCex/view?usp=drivesdk

                                                                                                                                        Любов ХОМА

  b 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень