A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Стартував ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів для здобувачів освіти ЗЗСО Кобеляцької міської ради

Дата: 01.02.2023 08:33
Кількість переглядів: 29

        28 січня 2023 року учні закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради  взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології і правознавства та обласному етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса  Шевченка.

    ІІІ (обласний ) етап проводиться цього року у дистанційній формі з дотриманням законодавства України  в частині забезпечення заходів безпеки, пов'язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної  хвороби COVID - 19. Педагогічними працівниками Кобеляцького центру  професійного розвитку  педагогічних працівників у співпраці з освітянами Кобеляцької міської ради забезпечено відповідні умови для участі школярів у обласних змаганнях. Під час повітряних тривог їх перміщували у безпечне місце.

     Команду переможців ІІ етапу з біології представляли учні ОЗ "Кобеляцький ліцей №1» Ярмоленко Вікторія  (8 клас) та Гребенюк Іван (10 клас), учениця ОЗ "Кобеляцький ліцей №2» Остапенко Анна (11 клас); команду з правознавства – з ОЗ "Кобеляцький  ліцей №1»  Перебийніс Анастасія (9 клас) та  ОЗ "Кобеляцький ліцей №2» Гордійко Анастасія (10 клас).

   Завдання ІІІ (обласного) Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка виконували учениці із ОЗ "Кобеляцький ліцей №1» Зінченко Анна (8 клас) та ОЗ "Кобеляцький ліцей №2» Годзь Катерина(6 клас).

     Про результати участі у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів можна дізнатися на вебсайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського у розділі «Олімпіади» за покликанням http://pano.pl.ua/olimp-konkursy/vseukrainska-uchnivska-olimpiada/iii-oblasnyi-etap-vseukrainskykh-uchnivskykh-olimpiad-z-bazovykh-dystsyplin-u-2022-2023-n-r та розділі «Конкурси для дітей» за покликанням http://pano.pl.ua/olimp-konkursy/kd/mizhnarodnyi-movno-literaturnyi-konkurs-uchniskoi-i-studentskoi-molodi-imeni-tarasa-shevchenka.

Тож вітаємо майбутніх переможців, їх наставників та батьків.

                                                                                 Любов Хома, консультант КУ «Кобеляцький ЦПРПП»

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень