A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Учителі інформатики закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ та Білицької ТГ працювали у творчій  майстерні «Педагогічна творчість – шлях до успіху» у режимі он-лайн за допомогою сервісу «Microsoft Teams»

Дата: 06.04.2021 08:22
Кількість переглядів: 27

23 березня 2021 року учителі інформатики закладів загальної середньої освіти Кобеляцької ТГ та Білицької ТГ працювали у творчій  майстерні «Педагогічна творчість – шлях до успіху» у режимі он-лайн за допомогою сервісу «Microsoft Teams».

 

Організатор  зібрання -  Любов Хома, консультант  КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» (далі – Центр). Вона акцентувала увагу на важливих питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників, використанні електронних підручників та електронних журналів у практичній діяльності.

Учителі інформатики знайомили колег зі своїми педагогічними надбаннями: «Використання проєктів на уроках інформатики» (НіколенкоД.В.,ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 ім. Олеся Гончара»); "Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках інформатики шляхом впровадження хмарних сервісів та інтернет ресурсів" (Біленко І.Ю., Вільховатська ЗОШ І-ІІ ст.).

Учителі інформатики стали учасниками каскаду тренінгів:

«Робота із сервісом processing», «Використання та створення інтерактивних вправ з інформатики на поєднання пар, заповнення пропусків, кросвордів, пазлів на LearningApps», «Створення класу в LearningApps та наповнення його різними завданями», «Використання та створення хмар слів на уроках інформатики», «Розміщення відео файлів на YouTube»

Пісковий В. І.,(ОЗ «Білицька ЗОШ І-ІІІ ст.№1») поділився досвідом роботи з вибіркового модуля «Креативне програмування.Основи програмування на мові Processing», який розміщено на освітньому проєкті «На Урок».

Розкрито проблеми та технології реалізації дистанційного навчання та підвищення рівня інформаційно-цифрової компетентністі учнів за допомогою класу на LearningApps., підготовлено учителів інформатики до організації роботи на мові програмування Processing, включаючи питання побудови графічних примітивів, управління кольорами, методи  обробки зображень, відео і аудіо матеріалів та їх збереження.

Телятник С. М. (ОЗ «Кобеляцький ліцей №2 ім. Олеся Гончара»)  поділився програмами професійного і кар'єрного розвитку в сфері ІТ та можливостями мережевої академії Cisco, тренером якої він є, ознайомив із деякими умовами хмарного сервісу Microsoft Office 365 та додатковими можливостями сервісу Google для навчальних закладів.

Учасники  занять, отримали багато корисної інформації, яку використають у подальшій роботі, відзначили високий рівень  підготовки доповідачів та організації заходу, поділившись своїми враженнями на онлайн - дошці Padlet.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень