A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 28.10.2022 06:09
Кількість переглядів: 12

Діти та колектив Кобеляцького Будинку дитячої та юнацької творчості імені М. А. Касьяна за два місяці роботи провели  декілька благодійних ярмарків. Розпочали з благодійної акції «Діти - дітям», яка пройшла в День відкритих дверей. Збирали матеріальну допомогу для Петухової Кіри, жительки м. Харкова, що постраждала в наслідок авіаудару російських окупаційних військ. Дитячі поробки, сувеніри, ласощі та смаколики зібрали 7000 грн., які було переведено на рахунок матері дівчинки.

Ініціативу підхопили маленькі дівчата - вихованки закладу, які стали учасницями творчого благодійного проекту "Міс Україночка" і зібрали 10090 грн. на ЗСУ. На ці кошти було придбано 22 флісовки, які вже зігрівають наших захисників.

Ще один ярмарок організували вихованці та педагоги під назвою "Підтримай ЗСУ", де зібрали 4500 грн., їх передали волонтерам - ГО "Кобеляки допоможуть". Цю ж акцію підтримала наша вихованка Валя Піркун і додала свою 1000 грн., яку сама назбирала, продаючи вироби з бісеру.

А нещодавно колектив разом з вихованцями стали активними учасниками міського благодійного заходу "Свято мужності та героїзму", де зібрали 2300 грн.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень