A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

Навчання вчителів початкових класів завершилися

Дата: 23.05.2022 10:51
Кількість переглядів: 11

19 травня 2022 р. на базі КУ «Кобеляцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» завершилися навчання вчителів початкових (3-х) класів закладів загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради та Білицької селищної ради за Програмою «Нова українська школа: відповідаємо на виклики».

Тема дня: «Дистанційна освіта. Виклики, проблеми, перспективи». У ході зустрічі обговорили проблеми дистанційної освіти, основи цифрової безпеки, познайомилися з цифровими інструментами для проведення синхронного та асинхронного дистанційного навчання.

Чернишова О.М., вчитель початкових класів Вільховатської ЗОШ І-ІІІ ст., поділилася досвідом роботи створення «хмар слів» на Word Art -  багатофункціональному англомовному сервісі та їх використання на уроках у початковій школі.

Колкова С.А. та Пелюхня Л.В., тренери НУШ, наголосили на важливості реалізації реформи загальної середньої освіти «Нова українська школа», подякували присутнім за сумлінну працю, професіоналізм і побажали творчих злетів, натхнення та оптимізму.

Навчання завершилися. Далі педагоги працюватимуть самостійно. Попереду тестові випробування. Успіхів Вам, колеги!

 

 

                                                                                                              Підготувала Світлана Колкова

 

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень