A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кобеляцької міської ради

22-24 грудня в м.Горішні Плавні відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків 2006-2007 р.н.

Дата: 29.12.2021 08:35
Кількість переглядів: 11

22-24 грудня в м.Горішні Плавні відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків 2006-2007 р.н. Участь у змаганнях взяло десять команд. Команда  юнаків 2007 р.н. «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ(тренер В.Білорибець) взяла участь також.

У своїй групі наші футболісти здобули три премоги та один проіграш, технічні результати: «Лідер» - ДЮСШ ім.І.Горпинко(м.Полтава) 6-3; «Лідер» - «Гірник спорт-2» 3-2; «Лідер» - «Кремінь-2» 12-0; «Гірник спорт-1» - «Лідер» 7-3. У півфінальній зустрічі потупились 1-5 господарям майданчика і здобули право грати за третє місце.

Без особливих проблем кобеляцькі спортсмени розібрались з кременчуцькою командою «Кремінь-1», рахунок гри 8-2, і маємо бронзові нагороди турніру. Кращими гравцями у нашій команді визнано Артема Темченка та Теймура Кужмана. Команда нагороджена кубком, гравці медалями та грамотами.

             24 грудня у м.Києві відбувся 5 тур групи «С» Вищої ліги серед жіночих команд з футзалу, де змагаються старші дівчата Кобеляцької ДЮСШ. Зустрічались з командою ЖФК «Енергія-НУХТ», рахунок гри 9-4 на користь команди «Лідер». Закінчилось перше коло змагань, маємо чудовий результат – перше місце у своїй групі, попереду друге коло змагань, яке розпочнеться в кінці  січня 2022 року. До фіналу потраплять дві команди з групи, всього змагається 15 команд у трьох групах.

 

                                                 Директор ДЮСШ                               Руслан САБІРОВ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень